Bejelentés


Márianosztra Márianosztráért Közhasznú Egyesület oldala (2011.09.08


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A

Márianosztráért Közhasznú Egyesület

 

alapítói lelkes helybéli civilek, akiket szülőföldjük, lakóhelyük iránti szeretetük ösztönzött arra, hogy civil szervezetet hozzanak létre a következő, Alapszabályban megfogalmazott célokkal:

 

- Márianosztra település és környéke természeti és épített értékeinek bemutatása, védelme, az ezzel kapcsolatos ismeretterjesztés;

- A község kulturális, művészeti életének fejlesztése, bemutatása;

-Terület és településfejlesztés; a község külső képének továbbfejlesztése...

- Hagyományok ápolása, a honismereti munka segítése, a község törtélnelmi múltjának kutatása, feltárása, az ezzel kapcsolatos eredmények bemutatása;

-Részvétel a falunapok megrendezésének munkájában;

- Egészséges életmód...Programok szervezése;

- Színjátszókör működtetése; -Ifjúsági és felnőtt tömegsport támogatása.

- A fentiek megvalósítása érdekében pályázatok írása és benyújtása, rendezvények szervezése, kiadványok megjelentetése.”

 

Az Egyesület működésének hatásköre: országos. Az Egyesület, és céljaink a támogatása általában tagdíjakból, szponzorok segítségével és pályázati forrásokból valósul meg. Az egyesület tagsága meglehetősen vegyes összetételű: helyi lakosok, érdeklődők a kultúra, sport területéről, turisztikai magánvállakozások vezetői, üzlettulajdonosok, intézményvezetők, kézművesek, helyi termelők, pedagógusok.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!